Profil

Lidt om Ølgod VVS og Energi

Ølgod VVS og Energi så dagens lys i april 2018 med Søren Jørgensen som leder/direktør af firmaet. Det har været nogle spændende år med mange spændende opgaver både hos private og erhverv.

Ølgod VVS og Energi har speciale i energioptimering af varmeløsninger, så som varmepumper, pillefyr, beholder, veksler og styring på varmeanlæg.

Men skal du have bygget et nyt hus, renoveret et gammelt eller blot mangler eftersyn på dine varme- og ventilationsløsninger, så er vi også firmaet til opgaven.

Ingen opgave er for lille.

Så hvis vandhanen drypper eller toilettet løber kommer vi gerne. Vi tænker gerne ud af boksen og kommer med gode idéer.

Ølgod VVS og Energi har et godt samarbejde med andre lokale håndværker, så som murer, tømrer og elektriker samt blikkenslager.

Så vi kan klare alle opgaver som kunderne gerne vil have løst.

Lidt om manden bag Ølgod VVS og Energi

Søren Jørgensen har helt fra lille gerne ville være håndværker og har gået meget op i mekanik og nytænkning. Da han var i erhvervspraktik i 8. klasse hos dengang Ølgod VVS og Blik, vidste han at det var den vej han ville gå.

I 1999 kom han i lære hos Gårde Smede og Maskinforretning.
Han fik hurtigt flair for faget og vidste at han gerne ville videre inden for faget. Han var i lære i 4 år og blev der et år mere.

Så skulle han ind i militæret og aftjene sin værnepligt i Aalborg, hvor han var i tjeneste i 11/2 år, og endte som sergent. Men vidste at han gerne ville læse til VVS-installatør, så det gjorde han i Herning på Erhvervs Akademiet i 2 år.

Efter dette var han installatør hos hans mors bror i Ebeltoft i et 1/2 år og blev tilbudt en stilling om at være installatør hos Hoven Smede og Maskinforretning, hvor han var ansat i 10 år.

Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud