Har du spørgsmål? Ring idag på
2263 1082

Luft til vand-varmepumpe

Med en luft til vand-varmepumpe genbruger du varmen i ude luften til at opvarme din bolig og dit brugsvand. Det er en både miljøvenlig og prisbesparende varmeløsning i forhold til varmekilder som oliefyr eller naturgas. Hos Ølgod VVS og Energi hjælper vi dig gennem hele processen – lige fra rådgivning og dimensionering til installering, placering og service eftersyn af din luft til vand-varmepumpe.

Ølgod VVS og Energi er VE godkendt installatør

Overvejer du en luft til vand-varmepumpe?

Kontakt os allerede i dag og hør mere

HVORDAN VIRKER EN LUFT TIL VAND-VARMEPUMPE?

Luft til vand-varmepumpen virker ved at omdanne varmeenergien i ude luften til rum varme og varmt brugsvand. Varmepumpen er forbundet med central varme systemet i din bolig, der sørger for at forsyne dig med varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne via varmtvandsbeholderen. Luft til vand-varmepumpen er el-drevet og leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det gør den til et økonomisk og bæredygtigt alternativ til fx oliefyr, naturgas eller biobrændsel.
Luft til vand-varmepumpen har ikke helt den samme effektivitet som et jordvarmeanlæg, men til gengæld er den billigere i investeringsomkostninger og er heller ikke afhængig af størrelsen på grunden.

FORDELE VED EN LUFT TIL VAND-VARMEPUMPE

Energieffektiv varme
En luft til vand-varmepumpe leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det gør luft til vand-varmepumpen til en meget energieffektiv løsning.

Miljøvenlig varme
Varmen fra en luft til vand-varmepumpe er vedvarende energi og er en af de mest miljøvenlige varmeløsninger, du kan vælge.

Kræver ikke meget plads
En luft til vand-varmepumpe kræver ikke den samme plads, som fx et jordvarmeanlæg gør. Derfor er luft til vand-varmepumpen et godt alternativ til dig, der ikke har en stor grund.

Lydsvag løsning
Luft til vand-varmepumper er meget lydsvage, så når først din varmepumpe er installeret, kommer du stort ikke til at bemærke den.

Totalløsning
Luft til vand-varmepumpen er en totalløsning, der opvarmer både din bolig og dit varme vand. Det giver en overskuelig varmeløsning for dig som husejer.

Sikker drift
En luft til vand-varmepumpe er driftssikker og har en lang levetid. Det betyder, at investeringsomkostningerne typisk vil tjene sig ind efter relativt få år.

Er du interesseret i at høre mere om varmepumper og om det er en holdbar løsning for dig, så tøv ikke med at tage kontakt. Så rådgiver vi dig efter bedste evne.


Vi har over 270 likes og følgere på vores Facebook

Ølgod VVS og Energi - Kirkebjergvej 15, 6870 Ølgod
Telefon: +45 22 63 10 82
sj@olgodvvs.dk