Har du spørgsmål? Ring idag på
2263 1082

Luft til luft-varmepumpe

Med en luft til luft-varmepumpe genbruger du varmen i ude luften til at opvarme din bolig. Det er en både miljøvenlig og prisbesparende varmeløsning. Hos Ølgod VVS og Energi hjælper vi dig gennem hele processen – lige fra rådgivning og dimensionering til installering, placering og service eftersyn af din luft til luft-varmepumpe.

Ølgod VVS og Energi er VE godkendt installatør

Overvejer du en luft til luft-varmepumpe?

Kontakt os allerede i dag og hør mere

HVORDAN VIRKER EN LUFT TIL LUFT-VARMEPUMPE?

En luft til luft-varmepumpe består af en inde del og en ude del. Ude delen hiver den varme energi ud af luften, og via inde delen sendes varmen ind i huset, hvor den anvendes til rum varmen. Det skaber samtidig luftcirkulation i huset og dermed et bedre indeklima. Luft til luft-varmepumpen er eldrevet, men leverer 3,5 til 5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i strøm. Dermed er varmepumpen et særdeles effektivt og miljøvenligt alternativ til fx elvarme og brændeovn i din bolig.

Teknologien i en luft til luft-varmepumper som Ølgod VVS og Energi installerer er så effektiv, at de virker selv i hård frost, så du altid kan være sikker på en komfortabel rum varme i din bolig. Den er nem at installere og er en overkommelig investering med kort tilbagebetalingstid.

Man kan kombiner flere inde dele på én ude del, med Free Multi kan der installeres 2, 3, 4 eller 5 inde dele på samme ude del.
Med et Free multi-system til hjemmet eller kontoret giver maksimal fleksibilitet og brugertilpasning.
Udover at spare plads kan også spares op til 30 % energi ved at bruge Free Multi i stedet for flere 1:1 anlæg


Vi har over 270 likes og følgere på vores Facebook

Ølgod VVS og Energi - Kirkebjergvej 15, 6870 Ølgod
Telefon: +45 22 63 10 82
sj@olgodvvs.dk