Har du spørgsmål? Ring idag på
2263 1082

Jordvarmepumpe

Med en jordvarme anlæg genbruger du varmen fra solen, der er oplagret i jorden, til at opvarme din bolig og dit brugsvand. Det er en både miljøvenlig og prisbesparende varmeløsning i forhold til varmekilder som oliefyr eller naturgas. Hos Ølgod VVS og Energi hjælper vi dig gennem hele processen – lige fra rådgivning og dimensionering til installering, placering og service eftersyn af din jordvarmepumpe.

Ølgod VVS og Energi er VE godkendt installatør

Overvejer du et jordvarmeanlæg?

Kontakt os allerede i dag og hør mere

HVORDAN VIRKER ET JORDVARMEANLÆG?

En jordvarmeanlæg bruger energi fra solen, der ligger i det øverste jordlag på din grund/mark, til at opvarme din bolig. Selve jordvarmeanlægget består af en varmepumpe og en eller flere slanger med frostvæske, der er gravet ned i jorden. Jordslangen opsamler jordens varme og transporter den via jordvarmepumpen ind til din bolig, hvor varmepumpen er forbundet med central varme systemet i din bolig, der sørger for at forsyne dig med varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne via varmtvandsbeholderen. Jordvarmepumpen er el-drevet og leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det gør den til et økonomisk og bæredygtigt alternativ til fx oliefyr, naturgas eller biobrændsel.

FORDELE VED ET JORDVARMEANLÆG

Energieffektiv varme
En luft til vand-varmepumpe leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det gør luft til vand-varmepumpen til en meget energieffektiv løsning.

Billig og energieffektiv varme
Med en jordvarmepumpe kan du spare op til 50% af dit energiforbrug, hvis du har et oliefyr

Lang levetid og en god investering
Et jordvarmeanlæg er ekstremt driftssikkert og har en lang levetid. Det betyder, at start omkostningerne ved etablering af jordvarme, vil være tjent sig ind efter få år.

Udnyt naturens ressourcer
Varmen fra solen ligger alligevel i jorden. Hvorfor ikke udnytte det til din fordel.

Miljøvenlig energi med god samvittighed
Energi fra en jordvarmepumpe er en miljøvenlig og bæredygtig løsning, der nedsætter dit Co2 udslip med op til 75% i forholde til hvis du har et oliefyr.

Minimal vedligeholdelse
Et jordvarmeanlæg er et lukket system, der passer sig selv. Der skal ikke fylde ny væske på. Et årlig service eftersyn er det eneste, du skal huske.

Minimal lyd
En jordvarmepumpe er meget støjsvag og kan derfor placeres mange steder uden at give støj genere.


Vi har over 270 likes og følgere på vores Facebook

Ølgod VVS og Energi - Kirkebjergvej 15, 6870 Ølgod
Telefon: +45 22 63 10 82
sj@olgodvvs.dk