Har du spørgsmål? Ring idag på
2263 1082

Varmtvandsbeholder og veksler

Varmtvandsbeholder

Med en varmvandsbeholder undgår du tomgangsforbrug og får et minimalt varmetab. Og du kommer aldrig til at opleve akut mangel på varmt vand. En varmtvandsbeholder fra Vølund Varmeteknik er et kvalitetsprodukt med en lang levetid, der sikrer dig en optimal driftsøkonomi.

Har du brug for en ny varmtvandsbeholder?
 

Kontakt os og hør mere

 

Varmtvands­beholdere med fokus på kvalitet og energieffektivitet

Mange har en varmtvandsbeholder i deres bolig, men de færreste tænker over den til dagligt, indtil varmtvandsbeholderen en dag holder op med at fungere. Der er dog forskel på varmtvandsbeholdere, når det kommer til kvalitet, holdbarhed og energieffektivitet. Med en varmtvandsbeholder fra Vølund Varmeteknik får du et produkt, der ligger i toppen på alle parametrene.

 

Fordele ved varmtvands­beholdere

Totalisolering

Varmtvandsbeholdere fra Vølund Varmeteknik har et meget begrænset varmetab – det giver en lavere fyringsøkonomi for dig.

Hurtig opvarmning

Varmtvandsbeholdere fra Vølund Varmeteknik er udstyret med et Steatit varmelegeme, der sørger for en hurtig opvarmning af dit brugsvand.

Lang levetid

Den særlige emaljering på varmtvandsbeholdere fra Vølund Varmeteknik afviser kalk selv efter mange års brug – det giver en forlænget levetid.

Mange anvendelsesmuligheder

Varmtvandsbeholdere fra Vølund Varmeteknik kan bruges i forbindelse med alle typer af varmekilder og i alle slags boliger.

Dobbeltemaljering

Alle Vølunds varmtvandsbeholdere er dobbeltemaljerede, hvilket giver en bedre sikkerhed mod gennemtæring.

Stort sortiment

De fleste af vores varmtvandsbeholdere leveres i flere forskellige størrelser – fra 60 liter og helt op til 200 liter.


Vi har over 160 likes og følgere på vores Facebook

Ølgod VVS og Energi - Kirkebjergvej 15, 6870 Ølgod
Telefon: +45 22 63 10 82
sj@olgodvvs.dk