Har du spørgsmål? Ring idag på
2263 1082

Pillefyr, kedel og brænder

Med et pillefyr fra Vølund Varmeteknik er du sikret et pillefyr af højeste kvalitet, der gør brug af den nyeste forbrændingsteknik. Vores træpillefyr er kendetegnet ved en lang levetid, effektiv opvarmning og en optimal driftsøkonomi.
Hos Vølund Varmeteknik hjælper vi dig med rådgivning og dimensionering, så du får et pillefyr med en optimal driftsøkonomi.

Overvejer du et pillefyr?
 

Få et gratis tilbud

 

Hvordan fungerer et pillefyr?

Et pillefyr består helt overordnet af et magasin til træpillerne, en kedel og en brænder. Træpillerne skal du selv placere i magasinet, som derefter automatisk fører dem over i brænderen. På den måde kan pillefyret sammenlignes med et olie- eller gasfyr. Forskellen er, at pillefyret fyrer med træpiller, der både er billigere og mere miljøvenlige end olie og gas. Et pillefyr er en total varmeløsning, der både sørger for rumvarme og varmt brugsvand i din bolig.

Et træ pillefyr fra Vølund Varmeteknik er både brugervenlig og selvrensende. Det eneste du skal tænke på, er at fylde træpiller på og regelmæssigt tømme askeskuffen og rense fyret. 
Nyere pillefyr i Pellux Tousch-serien bliver alle leveret med touch-display. Det gør det nemt at indstille pillefyret korrekt. 

 

Fordele ved et pillefyr

Optimal driftsøkonomi

Et pillefyr fra Vølund Varmeteknik er karakteriseret ved at have den højeste virkningsgrad inden for pillefyr. Det giver dig en optimal driftsøkonomi.

Sikker i drift

Et pillefyr fra Vølund Varmeteknik er automatisk rensende og passer stort set sig selv. Du skal blot huske at tømme askeskuffen, rense fyret og fylde nye træpiller på. Det bliver næsten ikke lettere.

En miljøvenlig løsning

Et pillefyr fra Vølund Varmeteknik har energi- og miljømærket A, hvilket giver én af de laveste energiudledninger på markedet for pillefyr.

Et billigt alternativ

Pillefyret er væsentligt billigere end både oliefyr, gas og elvarme. Og da omkostningerne til installationen er relativt lav, kan du hurtigt tjene din investering hjem.

Behagelig varme

Et pillefyr fra Vølund Varmeteknik er kendetegnet ved at give en jævn og behagelig varme i huset hele tiden – du kommer hverken til at svede eller fryse på grund af dit pillefyr.

Rent året rundt

På grund af den høje virkningsgrad ”sviner” pillefyret ikke. Og med en nem og brugervenlig rengøring er det let at holde dit pillefyr rent året rundt.

 

Et træpillefyr fra Vølund Varmeteknik skåner miljøet

Med et pillefyr fra Vølund Varmeteknik er du garanteret en miljøvenlig varmeløsning. Vi benytter os af Pellux-kedler af energimærket A, der har en af de laveste Co2-udledninger på markedet på grund af den effektive kedel. Derudover er selve træpillerne Co2-neutralt biobrændsel.
Samlet set gør det pillefyret til en af de mindst miljøbelastende varmeløsninger, du kan vælge imellem.

 

- Pillefyret - et billigt alternativ til olie og el

Pillefyret er som varmekilde en billigere løsning end oliefyr eller elvarme. Det skyldes, at træpillerne, der bruges til at fyre med, koster væsentligt mindre end både prisen for olie og el. En almindelig familie på fire personer bruger i omegnen af 4-4,5 tons træpiller om året, hvilket svarer til ca. 8.000 kroner. Skifter du til et pillefyr, kan du derfor spare op til 60% af din varmeregning i forhold til et oliefyr og helt op til 70% sammenlignet med elvarme.


Vi har over 270 likes og følgere på vores Facebook

Ølgod VVS og Energi - Kirkebjergvej 15, 6870 Ølgod
Telefon: +45 22 63 10 82
sj@olgodvvs.dk